Selecteer een pagina

Een bijzonder cadeau voor vaderdag…

Geef voor vaderdag een verhaaldag cadeau

Vaders zijn uniek en vaderdag is een moment om daar aandacht aan te geven. Ben je de knutselwerkjes ontgroeid? Is zijn aftershave nog niet op? Vind je een flesje wijn niet origineel genoeg?  Laat je vader dan eens vertellen over zijn leven.

Met een verhaaldag komen herinneringen naar boven. Samen met je vader maken we tijd om te praten. Over alles wat voorbij komt; zijn jeugd, zijn dromen en idealen. Maar ook waar hij tegenaan is gelopen en wat hij jou, zijn zoon, dochter of misschien zelfs zijn kleinkinderen, wil meegeven in het leven. Daarna maak ik er een mooi rond verhaal van in een gebonden boekje. Lijkt het je wat? Bel gerust dan vertel ik je er meer over.

 

Hoe werkt het?

Een verhaaldag is een persoonlijk vaderdagcadeau. Ik bel je en we praten over de wensen en de mogelijkheden. Als je wilt stuur ik je vader een kaartje met de uitnodiging voor de verhaaldag. Samen zoeken we een datum en kom ik naar jullie toe. De verhaaldag begint. Ik luister, stel vragen en schrijf mee. Aan de hand van het gesprek maak ik het verhaal. Soms bel ik daarna voor wat meer details. Binnen twee weken ontvang je het verhaal in een prachtig gebonden boekje.

Het cadeau

Het moment dat je bij elkaar bent is eigenlijk het grootste cadeau. Het samenzijn is zoveel waard. Maar je wilt natuurlijk ook iets tastbaars. 

Het verhaal van ongeveer 16 pagina’s wordt afgedrukt in een gebonden boekje met een persoonlijk omslag in een luxe bewaardoos. De digitale versie krijg je op een USB-stick, want je verhaal is nooit af toch? Zo kan je zelf je verhaal blijven aanvullen.

Wil je meer boekjes? Dat kan voor €12,50 per boekje. 

 

Pak dit vaderdag-moment

We denken vaak dat er nog tijd genoeg is. Het moment om te vertellen en te vragen komt nog wel. Soms is de tijd ineens op. Wacht niet, maar doe het nu. Maak deze vaderdag samen met je vader een verhaaldag.

Wat kost het?

Bij elkaar zijn, verhalen vertellen en naar verhalen luisteren. Een moment nemen om vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Dat is onbetaalbaar. De verhaaldag kost € 780,-.

Je complete verhaaldag

Inclusief interview, boekje, luxe geschenkverpakking en digitale versie van het verhaal

 

€ 780,-

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Oostveen. Al een aantal jaar werk ik als ceremonie spreker bij “rouw en trouw”. Dat zijn met recht levensmomenten.

Soms zie ik spijt bij de momenten van rouw. Dan zijn er nog zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Mijn droom is dat alles op tijd gezegd is en gevraagd is. Dat er geen spijt is. Dat ouders en kinderen op tijd met elkaar in gesprek gaan en liefst daarna in gesprek blijven.

 

Hoe vertel je het verhaal?

Verhalen vertellen kan op verschillende manieren: aan tafel met een kopje koffie, tijdens een wandeling langs dierbare plekken, met een voorwerp of met foto’s. Je vader kiest de manier die bij hem past.

De eerste stap

Soms kan het lastig zijn de eerste stap te zetten. Begrijp ik. Daarom kan ik de afspraak maken met je vader voor de verhaaldag. Ik stuur een kaartje en bel daarna voor een afspraak. Het antwoord is altijd “Oh wat leuk dat je belt, wat een leuk idee.”

 

Aarzel niet, zet die eerste stap…..

… en geef je vader dit bijzondere cadeau